Тигрови прстенови

$ 59.00
  • Слика
  • Слика
  • Слика
  • Слика
  • Слика

Тигрови прстенови

$ 59.00
Ринг сизе:
Варијанта:
  • опис
  • Коментара
ДИАМОНД ОЧИ ОДРАСЛИ СРЕБРНИ ТИРКИНГ 925 СТЕРЛИНГ ~ БРАНД НЕВ.

НАЈВИША КВАЛИТЕТА 100% ЧВРСТО СРЕБРНО, ТЕЖКО И ТРЕБО (НИЈЕ ПЛОЧЕНО),
СТАМП .925 ТРАДЕМАРК ИНСИДЕ ТХЕ БАНД.
ПРВИ РАЗРЕД СТЕРЛИНГ СРЕБРНИ НАКИТ, НИКОЛИ ПОЛИРАНИ.
ВЕЛИЧИНА ЛИЦА ТИГЕР РИНГ:
7/8 "к 1" инча.
СТЕРЛИНГ СРЕБРНИ ТЕЖИН:
25 ГРАМС.