Лав прстен од црвеног камена

$ 99.00
  • Слика
  • Слика
  • Слика
  • Слика
  • Слика
  • Слика
  • Слика
  • Слика

Лав прстен од црвеног камена

$ 99.00
сизе:
Варијанта:
  • опис
  • Коментара
ЦРВЕНА КАМЕНА РАСТА ЛИОН 925 МАСКИ Прстење у сребрном стилу ~ НОВО


НАЈВИША КВАЛИТЕТА 100% Чврсто сребро, тешка и дебљина,

СТАМП .925 ТРАДЕМАРК ИНСИДЕ ТХЕ БАНД.
НАКИТ ЗА ПОЛИРАЊЕ ПРВОГ РАЗРЕДА КЛУБА
МЈЕРА РИНГ ЛИЦА:
КСНУМКСмм к КСНУМКСмм
РИНГ ВЕИГХТ:
21 ГРАМС.