Прстени ручни скелет

$ 59.00
  • Слика
  • Слика
  • Слика
  • Слика
  • Слика
  • Слика

Прстени ручни скелет

$ 59.00
Ринг сизе:
Варијанта:
  • опис
  • Коментара
ГОТХИЦ ПУНК СКЕЛЕТОН РУКА .925 СТЕРЛИНГ СРЕБРНИ РИНГ ~ НОВО

НАЈВИША КВАЛИТЕТА 100% ЧИСТО СРЕБРНО СРЕБРНО, ТРЕБО И ТРЕБО (НИЈЕ ПЛАТНО)
СТАМП .925 ТРАДЕМАРК ИНСИДЕ ТХЕ БАНД.
ПРВИ РАЗРЕД СТЕРЛИНГ СРЕБРНИ НАКИТ, НИКОЛИ ПОЛИРАНИ.
МЈЕРА Прстена: 7/8 инча "Кс 7/8".
РИНГ ВЕИГХТ: 18 ГРАМС.